Din handlevogn er tom

Midland Alan 42 DS AM/FM

Utsolgt
Skriv omtale
1.990.00 Kr
[mid-alan-42]

5 av 5 stjerner5 av 5 stjerner

Har hatt denne radioen i ett år nå. Førsteinntrykket var godt, veldig solid bygd og ikke så plastikkaktig som den virket på bilder. Sitter godt i høyrehånda, enkelt å bytte kanal med en hånd, men det kan bli litt vanskelig å justere volum og squelch med høyrehånda i f.eks en bil.

Den medfulgte piskantenna kan fint kalles en lang dummyload. Rekkevidden vil jeg si er rundt 8 km i frisikt, noe som er veldig dårlig. Så jeg kjøpte en antenne lik "Albrecht Fleksibel antenne - 54cm" som denne butikken selger, og forskjellen var som natt og dag! Fikk kontakt med en person 4 mil unna og det var ikke frisikt.

Jeg ble positivt overrasket over lydklarheten på både høyttaler og mikrofon. Jeg har ikke hatt problemer med å høre noen, selv ved svake signaler. Og jeg har bare fått ros over kvaliteten de mottar meg på, riktignok med den 54cm lange antenna.

Det følger med en adapter som du fester under radioen istedenfor en batterikassett. Den har en sigarettenner plugg og en SO-239 plugg. Da kan du ta av piskantenna på toppen av radioen og koble til en ekstern antenne på SO-239 pluggen under. Utrolig kjekt, og hele radioen framstår som en mikrofon til en mobilstasjon.

Dette er den mest allsidige CB-radioen jeg har vært borti. Enten du bruker den hjemme med baseantenne på taket, i bilen med mobilantenne på taket eller rett og slett i hånda så vil du bli fornøyd!
Dato: 16/05/2010 av Christoffer Knutsen
Parse Time: 0.123 - Number of Queries: 161 - Query Time: 0.044617266967773