Din handlevogn er tom

President Grant 2

Utsolgt
Skriv omtale
2.700.00 Kr
[Pres-Gran2]

5 av 5 stjerner5 av 5 stjerner

Jeg bestilte 2 stk av denne. Når jeg pakket opp radioen og fikk koblet den opp så ble jeg litt skuffet. Dette virker litt tamt og kjedelig. Mulig jeg er litt blasert siden jeg samler litt, men skitt au. De er kjøpt, så de må testes.

Det kjedelige og skuffende viste seg ganske fort å bli gjort til skamme. Ganske grundig til skamme også. Radioen har en særdeles god mottager uten mye egenstøy som lar deg lytte på svake stasjoner uten problemer. Knotter og hjul virker å være av god kvalitet og det er en lett radio å bli kjent med.

Når man bruker den på sidebånd, dvs usb og lsb ligger den rett og fint på frekvensen. Clarifieren er veldig fin og litt "tung/treg" slik at den ikke så lett kommer ut av stilling.

God lyd i høyttaler og filtre som man kan slå av og på for å fjerne litt skarpe lyder og støy.

For de som ønsker et større bruksområde er radioen lett å modifisere,(radioamatører) samt at man også kan scanne over flere modes og hele frekvensområdet når man lagrer kanaler på radioens 5 minneplasser. Det er genialt.

Radioen fungerer også med en trådløs mikrofon, Liberty, som Radiosalg selger. Jeg har denne mikrofonen og den fungerer perfekt mot denne radioen.

Her får du en toppmoderne radio i god kvalitet, med en mottager som er bedre enn feks DX-5000/Anytone-5555 og hva de heter... President er kvalitet, og du får hva du betaler for.

Knallgod radio som låter topp på alle modes. Bytter du ut orginalmikrofonen med en Astatic Red Devil fra Radiosalg er du kongen... Dette er rene idyllen for en radiot. Et pluss for god service fra Radiosalg
Dato: 18/02/2014 av Tore Foss
Parse Time: 0.142 - Number of Queries: 273 - Query Time: 0.0622243603973