Din handlevogn er tom

MACO V QUAD Beam antenne

4.500.00 Kr

MACO V QUAD

"Verdens minste beam antenne" sies det, men ikke la deg lure av den lille størrelse.  Bomlengde på bare 1.8 meter, veier bare 4 kg og er ypperlig til å ta med seg på tur.  Antenne vil fungere selv om den plasseres på en metallstang kun 1 meter over bakken.  Maco V Quad antenne vil få bedre SWR jo høyere opp i luften den er.  Vi har testet og fikk SWR på 1:1:1 når boom var 2 meter over bakken.

Maco V Quad antenne trenger ikke å stå midt ute på en åpen plass.  Vi har gode resultater og lav SWR når antenne stod bare 2.5 meter fra huset.  Maco Quad antenne har bare gitt oss positive opplevelser i form av gode tilbakemeldinger på signal og modulasjon.  Antenne har en liten ventetid - ikke lagervare.

Antenne er laget for 10 og 11 meter-båndet

 MACO V QUAD er laget i USA. Antenne har Kombinert Vertikal-horisontal polarisering med 11 db forsterkning. 2 element med faktor på 14 forteller en del. Omkrets på det lengste element er bare rundt 4 meter / 12 fot. Lett å justere SWR ned til 1:1:1 selv med høy effekt. På avstand ser det ikke ut som noen beam antenne, heller som et lekestativ for barn.

Tester viser at du får en signaløkning på optil 4 S-grader i forhold en standard baseantenne.  Det betyr at du må guffe på med masse effekt for å oppnå samme signaleffekt som Maco V Quad.

Frakt: Norgespakke + lengdetillegg

Antenne har en liten ventetid - ikke lagervare.


Utsolgt
  • Modell: MACO V QUAD
  • Vekt: 4 kg
  • 0 stk. på lager


Nåværende omtaler: 1

Dette produktet ble registrert i vår butikk Sunday 04. September 2011.

Parse Time: 0.193 - Number of Queries: 225 - Query Time: 0.082943867507934