Din handlevogn er tom

Retur av varer

Om du av en eller annen grunn ønsker å returnere den bestilte vare (angrefrist, reklamasjon etc.)  til oss bør du huske på en ting.  Vi ønsker å motta vare på samme måte du gjorde det.  Det betyr at all emballasje, bruksanvisning osv. skal returneres i samme stand og mengde.  Det skal på ingen måte brukes industritape på originalemballasje.  Mottok du en vare med industritape - skal du returnere vare med industritape.  Mottok du en vare uten industritape - skal du returnere vare uten industritape. Industritape = gaffatape.

Du som kunde er rask på pletten med å melde fra om ting som ikke er med i pakken, samt krevet at vi sender det som mangler til deg så fort som mulig.  Derfor mener vi det samme tilbake.

Norsk kjøpslov skal være en sikkerhet for kjøper og selger.  Vi skal være glad for at vi har en slik lov.  Når du returnerer en vare med ufullstendig innhold, eller slik vi har beskrevet over, anser vi dette som et brudd på kjøpsloven.  Om du ikke vil/kan returnere alt innhold av ymse grunner vil du få et fratrekk på 40 prosent av varens verdi. 

Les mer på Frakt og Retur

NB!  Vi bruker pappeske, boblekonvolutt etc. som innpakning.  Det bør du også bruke.  Kunder skal ikke skrive med kulepenn eller tusj på original emballasjen, ei heller påklistre frimerker eller fraktlapp.  Dette forringer varens verdi.  Er du interessert i å motta en slik vare ?   Har du spørsmål om hvordan du skal pakke inn en returvare - spør oss !

NB!  Vi har dessverre kunder som mener at de kan gjøre hva de vil mht retur.  Om det mangler innhold osv. spiller ingen rolle for dem, de bryr seg ikke.  Hvis vi purrer på manglende innhold får vi svar at de skal henge oss ut på Facebook og andre medier.  Det viser seg slik at det er de samme kunder som lager hodebry for oss alle i samme bransje.

 

 

 

Parse Time: 0.156 - Number of Queries: 152 - Query Time: 0.054983529220581